Veľtrh práce Job2day od rána navštívili stovky ľudí

21.05.2013 Prešov

Prešov (TASR) – Stovky návštevníkov dnes od rána prúdia do Parku kultúry a oddychu v Prešove, kde sa koná tretí ročník veľtrhu práce s názvom Job2day.
V historickej sále ponúka informácie o pracovných príležitostiach doma i v zahraničí dovedna 15 subjektov.
„Máme tu personálne agentúry, ale aj priamo zamestnávateľov, ktorí ponúkajú voľné pracovné miesta. Tie ciele sú, samozrejme, osloviť nezamestnaných, ale aj tých, ktorí sú zamestnaní a nie sú spokojní či už so svojím ohodnotením, alebo so svojou prácou, prípadne hľadajú niečo iné v rámci svojej profesie,“ povedal riaditeľ spoločnosti Mabel Media Marián Beliš.
Pripomenul, že tento rok sa orientujú aj na absolventov stredných a vysokých škôl, ktorí v týchto dňoch končia štúdium a pomaly začínajú hľadať pracovné príležitosti. Prekvapením podľa neho je to, že záujem navštíviť toto podujatie prejavili už základné školy.
Na veľtrhu práce ponúka voľné pracovné miesta aj Mária Dugasová, zástupkyňa farmaceutickej spoločnosti, ktorá sídli neďaleko Prešova. Tvrdí, že je prekvapená veľkým záujmom, pretože od rána sa rozprávala s desiatkami ľudí rôzneho veku i vzdelania.
 

Vyberte región